عنوان : اعطای مجوز اصولی به مركز تحقیقات درد
تاريخ :
 ۱۳۹۲/۰۶/۱۶
اعطای مجوز اصولی به چهار مرکز تحقیقاتی در دانشگاه علوم‌پزشکی اهواز

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌شاپور اهواز از موافقت شورای گسترش وزارت بهداشت با اعطای مجوز اصولی به چهار مرکز تحقیقاتی دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) – منطقه خوزستان، دکتر مصطفی فقهی با اشاره به توسعه و پیشرفت قابل ملاحظه مراکز تحقیقاتی دانشگاه از نظرکمی و کیفی، اظهار کرد: مراکز تحقیقاتی شنوایی، عفونت‌های چشم، مرکز تحقیقاتی درد و بیماری‌های نارسایی مزمن کلیه، مجوز اصولی دریافت کردند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به همکاری مطلوب گروه‌های آموزشی، اعضای هیأت‌ علمی و پژوهشگران دانشگاه، با پیگیری مستمر کارشناسان معاونت و همچنین نظر مساعد معاونت تحقیقات و فناوری وزارتخانه، تعداد مراکز تحقیقاتی دانشگاه از پنج مرکز در سال 88 به 24 مرکز در ابتدای سال 92 افزایش یافته‌ است.

معاون توسعه پژوهش و فناوری دانشگاه علوم‌پزشکی جندی‌شاپور اهواز همچنین از فراهم‌کردن مقدمات تأسیس پنج مرکز دیگر در سال جاری خبر داد و گفت: این مراکز هم بزودی تصویب خواهند شد.

فقهی گفت: درخصوص لزوم همکاری مراکز تحقیقاتی با سایر گروه‌های بالینی و پایه جهت جذب عضو فعال، پیشنهاد می‌شود مراکز تحقیقاتی با در نظر گرفتن نیازها و اولویت‌های تحقیقاتی استان و کشور نسبت به تدوین طرح‌های پژوهشی اقدام کنند و با اعمال جهت‌گیری درست به تحقیقات دانشگاه، به‌منظور ایجاد تحرک و نشاط علمی بین اعضای هیأت‌علمی و دانشجویان گام بردارند.

وی افزود: از اعضای مراکز تحقیقاتی خواسته شد مدارک و مستندات لازم جهت تبدیل مجوز اصولی به قطعی را در فرصت تصویب‌ شده یک تا سه سال ارائه کنند.

فقهی با اشاره به سقف تفویض اختیار مراکز جهت بررسی و تصویب طرح‌های پژوهشی تا مبلغ یکصد میلیون ریال خاطرنشان کرد: این میزان اعتبار مشروط به توسعه فعالیت‌های پژوهشی و ارائه کارنامه قابل قبول و ارایه طرح‌های جامع در راستای اولویت‌های پژوهشی دانشگاه قابل افزایش است.

بازگشت           چاپ چاپ      ارسال به دوستان ارسال به دوستان