عنوان : ..:::: درد مزمن چگونه انگیزه را در مغز انسان می‌كشد؟ ::::.
تاريخ :
 ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
ساعت : ۱۲:۳۲:۴۸
تحقیقات پژوهشگران حاکیست: درد مزمن در کاهش انگیزه تاثیر دارد. محققان دانشگاه استنفورد دریافتند درد مزمن، مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهد. نیل شوارتز از دانشگاه استنفورد در کالیفرنیا با اشاره به یافته‌های حاصل از تحقیق انجام شده در این زمینه اظهار کرد: افراد مبتلا به درد مزمن احساس خستگی، افسردگی و کاهش انگیزه دارند. محققان این بررسی را بر روی موش انجام دادند و به نتایجی دست یافتند. در این تحقیق، درد کاهش انگیزه را برای موش در پی داشت و حتی مسکن‌ها به منظور بهبود عملکرد کاربردی نداشتند. یک ماده شیمیایی به نام galanin مسؤول ارتباط بین تغییرات در مدارهای مغز و سطح کاهش انگیزه است. پژوهشگران همچنین دریافتند برخی از سلول‌های عصبی در هسته اکومبنس (منطقه‌ای از مغز که در ارتباط با درد و انگیزه است) به درستی پاسخ نمی‌دهند. این پژوهش در مجله Science منتشر شده است.